Montessori mozgásfejlesztő eszközök, kerti játszóházak és skandináv stílusú gyerekbútorok

Montessori mozgásfejlesztő eszközök, kerti játszóházak és skandináv stílusú gyerekbútorok

www.tokmagdesign.hu

Válogass minőségi, esztétikus, időtálló és a gyermekek fantáziáját megmozgató gyerekbútoraink és gyerekjátékaink közül, babakortól az iskolás korig! Termékeink mind tesztelt és környezettudatosan működő európai gyártók termékei.

 FARNORA DECOR Montessori mozgásfejlesztő eszközök

A FARNORA DECOR Montessori-típusú tornázó szettek kiváló minőségű csiszolt bükk rétegelt lemezből és bükkfából készültek, így biztos lehetsz benne, hogy még a legaktívabb kisgyermeket is elbírják. A 60 kg-os maximális teherbírás pedig minden korosztály számára ideális. A háromszög mászókák, rámpák és hinták EU tanusítvánnyal rendelkező természetes és ellenálló olajréteggel kerültek bevonásra, többféle színben elérhetőek.


WENDY TOYS kerti játszóházak és játszóterek

A WENDY TOYS kerti játszóházakat és játszóterek otthoni használatra tervezték, magas minőségűek, csak a legjobb faanyagból készülnek, a felületkezelés eredményeképpen a felületek simák, a sarkok lekerekítettek. Emellett biztonságosak, környezettudatosak és egyszerűen összeszerelhetőek.

KAID gyerekbútorok

Kiváló minőségű, skandináv stílusú gyerekbútorok természetes nyírfa rétegelt lemezből. A KAID gyerekbútor család a funkcionalitást, a természetes anyagokat, az egyszerű és esztétikus formákat követi. Praktikus és tartós termékek, amelyek ösztönzik a gyermekek kreativitását.

BAJO fejlesztő játékok

A BAJO magas minőségű fa fejlesztő játékokat és játékos figurákat kínál, megfelelő mennyiségű ingert biztosítva a gyermekeknek. A BAJO játékok segítségével a szülők, nagyszülők és legfőképpen a gyerekek a szórakozás és a játék mesterévé válhatnak.


TÖKMAG DESIGN natúr fa babajátékok

Kínálatunkban elérhetőek Tökmag Design natúr fa csörgők, rágókák és fajátékok, adalékanyagok és színezékek nélkül, hogy a legkisebbek is biztonsággal forgassák őket.


Termékkínálatunk megtekintéséhez és aktuális kedvezményeinkért látogass el honlapunkra (www.tokmagdesign.hu)! Ha kérdéseid lennének, bővebb információkért várjuk megkeresésed elérhetőségeinken!

Tökmag Design gyerekbútor és gyerekjáték webáruház

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.