Ajándékötletek az első születésnapra

Ajándékötletek az első születésnapra

És itt is vagyunk, már 1 év eltelt mióta megszületett a kisbabád. Az első születésnap izgalmakkal és érzelmekkel teli, nemcsak azért, mert túlélted a szülővé válás első évét, de a gyermeked megtette első útját a Nap körül, és lehetőséged volt végignézni, hogy lesz egy épphogy megszületett pici babából egy élettel teli és kíváncsi kisember. Gyermeked hamarosan megteszi az első lépéseit (vagy már meg is tette), kimondja az első szavait és egyre inkább egy egyedi és utánozhatatlan kis csodává válik.

A megfelelő és hasznos ajándék egyszerre segíti gyermeked tanulását, felkelti figyelmét és szórakoztatja is, amelynek kiválasztása az első születésnapra egy izgalmas téma mind a szülők, mind a nagyszülők, mind a tágabb család számára. A következő sorokban szeretnénk adni neked néhány ötletet termékeink közül, ami hasznos lehet:

  • Gyerekszék könyvtartóval (BJORN, MAKEA és KATTEN gyerekszékek): a kis könyvmolyok számára így mindig kéznél lehet a kedvenc lapozgatni való könyvecske.

  • Gyerekasztal és gyerekszék szett (PUU gyerekasztal és CASPER gyerekszék): egy éves kor körül gyermeked egyre mozgékonyabb lesz és lehetséges, hogy a korábban elfogadott étkezőszék helyett egy hozzá igazított méretű asztalnál szívesebben étkezik akár testvéreivel együtt is, ahol egyre önállóbb lehet. Emellett ez a szett lehet a gyermeked kibontakozó kreativitásának színtere is, ahol szabadon rajzolhat, alkothat.

  • Alacsony magasságú gyerekágy (AAREN, TALOT és METSA ágyak): egy éves kor körül szokott szóba jönni a gyermek rácsos ágyból való átszoktatása alacsony magasságú gyerekágyba. Sok gyermek számára az átállás nagyon egyszerűen megy és élvezetes is számukra, hogy mozgásukat nem korlátozzák az ágy rácsai. Ha eddig együtt aludtatok, akkor is jó választás lehet az alacsony magasságú ágy, mivel itt biztonságban tudhatod, miután elaludt.
  • Fa játékok - a fa játékoknak számtalan variációja létezik, például építőkockák, főzőcskéző szettek, fa vasúti sínek. Ezek mind ötletes és hasznos ajándékok lehetnek.

Reméljük, hogy hasznosnak találtad ezt a felsorolást és sikerült ötleteket adnunk!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.