Rólunk

Rólunk

Tökmag Design gyerekbútor és gyerekjáték webáruházunkban megbízható európai gyártók minőségi gyerekbútorait és gyerekjátékait kínáljuk. Termékeink összeválogatásánál fontos szempont számukra a magas minőség, a környezettudatosság és a gyermekek számára értéket adó termékek kiválasztása, amelyeket biztonsággal adhatunk oda a gyermekeinknek. Ezért elsősorban fából készült gyerekbútorokat és gyerekjátékokat találsz kínálatunkban.

Az egyes márkák ismertetői a Márkák menüpont alatt olvashatóak. Beszállítóink köre és a gyerekek számára készült termékeink kínálata folyamatosan bővül, így érdemes időről időre visszalátogatni oldalunkra!

A Tökmag Design gyerekbútor és gyerekjáték webáruház egy családi vállalkozás, amelyet kisgyermekes szülőkként indítottunk, és amelyet gyermekeink igényei ihlettek. Bízunk benne, hogy termékeink között Te is megtalálod azokat, amelyek gyermekeid számára boldogságot okoznak és lakásotokat még otthonosabb hellyé varázsolja a legkisebbek számára is.

Filozófiánk

„…a gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat. Gyökereket, amelyek tartást adnak, hogy tudják hova tartoznak, de ugyanígy szárnyakat is, amelyek az egyiket a kényszereitől és előítéleteitől szabadítják meg, a másiknak lehetőséget adnak új utakat bejárni, (vagy inkább repülni).”

Johann Wolfgang von Goethe