Montessori mozgásfejlesztő eszközök, kerti játszóházak és skandináv stílusú gyerekbútorok

Montessori mozgásfejlesztő eszközök, kerti játszóházak és skandináv stílusú gyerekbútorok

www.tokmagdesign.hu

Válogass minőségi, esztétikus, időtálló és a gyermekek fantáziáját megmozgató gyerekbútoraink és gyerekjátékaink közül, babakortól az iskolás korig! Termékeink mind tesztelt és környezettudatosan működő európai gyártók termékei.

 FARNORA DECOR Montessori mozgásfejlesztő eszközök

A FARNORA DECOR Montessori-típusú tornázó szettek kiváló minőségű csiszolt bükk rétegelt lemezből és bükkfából készültek, így biztos lehetsz benne, hogy még a legaktívabb kisgyermeket is elbírják. A 60 kg-os maximális teherbírás pedig minden korosztály számára ideális. A háromszög mászókák, rámpák és hinták EU tanusítvánnyal rendelkező természetes és ellenálló olajréteggel kerültek bevonásra, többféle színben elérhetőek.


WENDY TOYS kerti játszóházak és játszóterek

A WENDY TOYS kerti játszóházakat és játszóterek otthoni használatra tervezték, magas minőségűek, csak a legjobb faanyagból készülnek, a felületkezelés eredményeképpen a felületek simák, a sarkok lekerekítettek. Emellett biztonságosak, környezettudatosak és egyszerűen összeszerelhetőek.

KAID gyerekbútorok

Kiváló minőségű, skandináv stílusú gyerekbútorok természetes nyírfa rétegelt lemezből. A KAID gyerekbútor család a funkcionalitást, a természetes anyagokat, az egyszerű és esztétikus formákat követi. Praktikus és tartós termékek, amelyek ösztönzik a gyermekek kreativitását.

BAJO fejlesztő játékok

A BAJO magas minőségű fa fejlesztő játékokat és játékos figurákat kínál, megfelelő mennyiségű ingert biztosítva a gyermekeknek. A BAJO játékok segítségével a szülők, nagyszülők és legfőképpen a gyerekek a szórakozás és a játék mesterévé válhatnak.


TÖKMAG DESIGN natúr fa babajátékok

Kínálatunkban elérhetőek Tökmag Design natúr fa csörgők, rágókák és fajátékok, adalékanyagok és színezékek nélkül, hogy a legkisebbek is biztonsággal forgassák őket.


Termékkínálatunk megtekintéséhez és aktuális kedvezményeinkért látogass el honlapunkra (www.tokmagdesign.hu)! Ha kérdéseid lennének, bővebb információkért várjuk megkeresésed elérhetőségeinken!

Tökmag Design gyerekbútor és gyerekjáték webáruház

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.