Gyereksarok egyszerűen - Design gyerekbútorral

Gyereksarok egyszerűen - Design gyerekbútorral

Legyen szó egy forgalmas étteremről vagy kisebb kávézóról, cukrászdáról, a gyereksarok kialakítása számos előnnyel jár. Családbarát imázst teremthetünk, hosszabb időtartamú vendégmaradást eredményezhetünk, nyugodt étkezést biztosíthatunk a szülőknek, lehetőséget adhatunk családi rendezvények és események szervezésére, valamint versenyelőnyt szerezhetünk a piacon. 

Ezért érdemes fontolóra venni egy gyereksarok kialakítását, mely vonzóbbá teheti vendéglátóhelyünket a családok számára, akikkel hosszú távú ügyfélkapcsolatokat építhetünk ki.

  1. A családbarát imázs: A legtöbb vendéglátóhely számára előnnyel járhat, ha családbarát légkört teremtenek. Egy jól kialakított gyereksarok megmutatja a szülőknek, hogy még a kicsik kényelmére és szórakozására is ügyelünk. Ezáltal családbarát imázst építünk, amely vonzza a családokat, és növeli az éttermünk népszerűségét.
  2. Hosszabb időtartamú vendégmaradás: Ha a gyerekek szórakoztató és biztonságos környezetben érzik magukat, a szülők valószínűleg hosszabb ideig tudnak maradni az étteremben. Így több időt töltenek el a helyszínen, és nagyobb valószínűséggel rendelnek több ételt és italt. A gyereksarok tehát közvetve hozzájárulhat az éttermünk forgalmának növeléséhez.
  3. Nyugodt étkezés a szülőknek: Az étkezés a családok számára gyakran stresszel járhat, különösen, ha kisgyermekek vannak jelen. Egy jól felszerelt gyereksarok segít a szülőknek abban, hogy nyugodtan étkezhessenek, mivel a gyerekeknek lehetőségük van elfoglalni magukat játékokkal vagy más kreatív tevékenységekkel. Ezáltal a szülők élvezhetik kávéjuk elfogyasztását vagy az étkezést és kellemesebb élményben részesülhetnek.
  4. Családi rendezvények és események: Egy gyereksarok lehetővé teszi számunkra, hogy olyan családi rendezvényeket vagy különleges eseményeket is szervezzünk, amelyek vonzzák a családokat. Születésnapok, névnapok vagy más programok idején az éttermünk lehet a kisgyermekek és a családok kedvelt helyszíne, ami hűséget és pozitív ajánlásokat generálhat.
  5. Versenyelőny a piacon: Nem minden étterem és vendéglátó egység rendelkezik gyereksarokkal, így ez egyedi vonzerőt jelenthet. Egy jól promótált és kialakított gyereksarok segíthet megkülönböztetni vendéglátóhelyünket a konkurenciától, és vonzóvá tenni azt a családok számára, akik keresik a gyermekbarát étkezési lehetőségeket.
KATTEN CASPER gyerekszék PUU gyerekasztal

Amennyiben a fenti érvek meggyőzőek voltak a számunka és arra a döntésre jutottunk, hogy érdemes gyereksarkot kialakítanunk vendéglátóhelyünkön, a következő kérdés csak az, hogy ezt mekkora területen tudjuk megtenni és milyen költségkeretből. A következőkben egy beltéri, kis helyigényű, közepes árkategóriájú, ám nagyon esztétikus és a gyerekek számára igazán vonzó gyereksarok megoldásra adunk javaslatot.


Gyereksarok kialakítása egyszerűen design gyerekbútorokkal (KAID kollekció): 

LEGETOJ játéktároló láda


És hogy mik a design gyerekbútorok előnyei?

  1. Biztonság és minőség: A KAID márkacsaládhoz tartózó design gyerekbútoraink kiváló minőségű nyírfa rétegelt lemezből készülnek, amely biztonságos és tartós. Gyerekbútoraink kifejezetten a gyerekek méreteire (1-6 éves korosztály) és igényeire vannak tervezve, ezért biztosítják a megfelelő kényelmet és ergonómiát. A magas minőség és a tartósság garantálja, hogy a bútor hosszú távon használható legyen. KAID gyerekbútoraink 2 év gyártói garanciával rendelkeznek.
  2. Esztétikai vonzerő: Design gyerekbútoraink stílusos és vonzó megjelenéssel rendelkeznek. Különleges formák, színek és kreatív elemek jellemzik őket, amelyek segítenek harmonikus és esztétikus légkört teremteni. Ez nemcsak a gyerekeknek nyújt örömöt és inspirációt, hanem a felnőtteknek is kellemes látványt nyújt.
  3. Rugalmasság és funkcionalitás: A KAID termékcsaládhoz tartozó design gyerekbútoraink sokoldalúak és több funkciósak. BJORN, MAKEA és KATTEN gyerekszékeink kombinálják az ülőalkalmatosságokat egy könyvtároló egységgel, emellett díszítésük játékos és stílusos.
  4. Könnyű összeszerelés: Gyerekbútoraink többségéhez, mint a gyerekasztalokhoz és a gyerekszékekhez nem szükséges speciális eszköz vagy szerszám, még csavar sem, összeszerelésük gyors és egyszerű.

 

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.