IGLU Soft Play Játszóház a otthonodban

IGLU Soft Play Játszóház a otthonodban

Az IGLU Soft Play termékei, puha formái, mászó szettjei és hintázói alkalmasak arra, hogy babánk és kisgyermekünk számára egy érdekes és változatos, egyben biztonságos környezetet teremtsünk otthonunkban. 

Az IGLU már a legkisebbek számára, 6 és 9 hónapos kortól is kialakított megfelelő és biztonságos mozgásfejlesztő szetteket. A labdamedence labdák nélkül már 6 hónapos kortól alkalmas arra, hogy babánk számára egy biztonságos területet adjon, ahol nyugodtan játszhat és forgolódhat. A legkisebbeknek készült mászó szett pedig már 9 hónapos kortól alkalmas arra, hogy segítse a baba mozgásfejlődését, a kúszás és mászás elősegítését a speciálisan erre kialakított formákon keresztül.

Labdamedence

Az IGLU puha formái és mászószettjei megfelelő beltéri tornázó területet biztosítanak a babák számára, puha és biztonságos kialakításuknak köszönhetően pedig hamarabb használatba vehetők, mint a szintén népszerű Montessori mozgásfejlesztő eszközeink, mint a Pikler vagy Háromszög mászóka + rámpa + boltív / montessori szivárvány hinta szettjeink, amelyeket kis méretben 1 éves kortól ajánlunk, míg nagy méretben 2 éves kortól.

Az IGLU Soft Play polietilén habból készül, amely puha és könnyű, az IGLU Soft Play nem csak oktató és érdekes, hanem biztonságos is gyermekeink számára. Ezt a megfelelő játékbiztonsági tanúsítványok garantálják.

A puha formák, mászó és építő szettek segítenek fejleszteni és tanítani:
- Mozgás és motoros készségek (kúszás, mászás)
- Tértudatot alakít ki és fejleszt
- Erősíti a motoros koordinációs készségeket
- Segíti a logikus gondolkodás fejlesztését
- Segít a geometriai formák és színek tanulásában
- Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
- Javítja a szociális készségeket, közös játékra ösztönöz

Az IGLU puha formái, mászó szettjei alkalmasak a gyermek mozgásának és motorikus képességeinek általános fejlesztésére. A kockák különböző formái lehetővé teszik a gyerekek mozgáskoordinációjának és készségeinek fejlesztését – ujj- és kézmozgást, megfogást, kúszást, akadályokon való mozgást, magaslatokon való mászást.

Teljes IGLU Soft Play termékkollekciónkat itt tekintheted meg:

https://tokmagdesign.hu/collections/puha-tornazo-elemek

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.