KAID gyerekbútorok - szeretettel tervezve

KAID gyerekbútorok - szeretettel tervezve

Időtlen design, amelyre a gyerekeknek szüksége van. Könnyű és kellemes formák, amelyek serkentik a képzeletet és ösztönzik a gyermekek kreativitását.

Azért hoztuk létre a KAID gyerekbútor márkát, mert úgy gondoljuk, hogy a gyerekszoba bútorainak minimalistanak kell lenniük és csak a gyermek szükségleteit kell, hogy kiszolgálják. Nincs szükség élénk színekre, túl gyerekes és rövid ideig használható bútorokra.

Rengeteg időt töltünk a termékek tervezésével és tesztelésével. Mielőtt megvásárolnád a KAID bútorcsalád darabjait, a termékek átfogó tesztelésre kerülnek mind funkcionalitásban, mind biztonságosságban minden részletre kiterjedően. A KAID gyerekbútorok olyanok, amilyenek vagyunk, és olyannak hoztuk létre, amilyennek mi vagyunk, hisz annak kell lennie – valódinak és elegendőnek.

Ezért a felhasznált anyagok kiválasztása során sem kötünk kompromisszumot. A nyírfa rétegelt lemez természetes megújuló anyag. Jellemzője a tartósság, a szilárdság, a gyönyörű textúra és a semleges szín. A nyírfa rétegelt lemez nem összetévesztendő a kompozit anyagokkal, mint a forgácslap vagy MDF lap.

A rétegelt lemez könnyebb, mint a tömör fa, ami rendkívül alkalmassá teszi a gyerekbútorok gyártásához és a mindennapi használatához. Ironikusan hangozhat, hogy a rétegelt lemez az egyik legkörnyezetbarátabb ember alkotta termék, de ez biztosan nem túlzás. Kevesebb anyagi erőforrást igényel, mint a tömör fa termékek, ennek oka a gyártási folyamatban az alapanyagok magasabb arányú felhasználása.

KAID gyerekbútorainkat azért alkottuk meg, mert ebben a mai modern életformában úgy döntöttünk, hogy felelősen tevékenykedünk, és alternatívát kínálunk a tömegtermékekkel szemben.

KAID gyerekbútoraink az otthonodban megmutatják, hogy milyen kicsi kell valójában a gyerekek boldogságához. ❤ Ez az amiben hiszünk és ilyen szellemiséggel hozzuk létre termékeinket.

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.