Kerti játszóházak és játszóterek egyedi igények szerint, moduláris felszereltséggel

Kerti játszóházak és játszóterek egyedi igények szerint, moduláris felszereltséggel

A Tökmag Design gyerekbútor és gyerekjáték (www.tokmagdesign.hu) kínálatában elérhetőek a Wendi Toys kerti játszóházai és játszóterei, amelyeket moduláris elven terveztek. Ez azt jelenti, hogy minden standard panel kombinálható több másikkal, így egy lenyűgöző termékskála érhető el, amely a vásárló igényei szerint személyre szabható és lehetővé teszi az egyes kerti játszóterek és játszóházak különféle módon történő kombinálását.

A termékeknek számos verziója elérhető különböző felszereltségben, így egyedi igények szerint variálhatóak a kerti játszóházak és kerti játszóterek is.

    • Választható felszereltség kerti játszóházak esetében:
      • fa kerti játszóház több stílusban
      • cölöpökre/emelvényre épült fa kerti játszóház
      • csúszdával és / vagy hintával és létrával
      • gym-el, tornázóval felszerelt emelvényre épített játszóház
      • kiskonyhával felszerelt játszóház

És a fentiek variálható változatai.

Kerti játszóház hintával

 

  • Választható felszereltség kerti játszóterek esetében:
    • Játszótorony létrával és mászóköves rámpával
    • Játszótorony egy vagy két csúszdával
    • Játszótorony egy vagy két hintával 
    • Játszótorony piknikasztallal és kicsi homokozóval

És a fentiek variálható változatai.


A Wendy Toys kerti játszóterek és játszóházak továbbá:

  1. Magas minőségűek: A minőség a részletekre való odafigyelést is jelenti. Csak a legjobb fűrészárut választjuk ki, szabványaink szerint megmunkálva. Az egyes részek sima felülettel és lekerekített élekkel rendelkeznek. Termékeink horganyzott vagy rozsdamentes acélból készült rögzítéseket, valamint nagy teherbírású tartozékokat tartalmaznak. A Wendi Toys Lettországban termesztett északi fenyőt vagy lucfenyőt használ. Azért választottuk ezt a skandináv fát, mert lassabb növekedése miatt sűrűbb és tartósabb, mint néhány alternatív fa. Játszókészleteinkre 5 év garanciát vállalunk a fa rothadását okozó meghibásodások ellen.
  2. Biztonságosak: Játékkészleteinket az EN-71 „Játékok biztonsága” európai szabvány szerint tervezték és tanúsították, otthoni használatra szánt kültéri játszóterek számára. Minden rendszert ellenőriznek és tesztelnek a gyárból való kiadás előtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek a magas színvonalú követelményeinknek.
  3. Egyszerűek: A Wendi Toys termékeit a vásárló könnyen összeszerelheti otthon, speciális szerszámok nélkül. A játszóteret lapos kiszerelésű dobozban szállítjuk, hasonlóan egy jól ismert svéd bútoráruház koncepciójához. Lépésről lépésre szóló telepítési és karbantartási utasításaink többnyelvűek, részletesek és könnyen követhetőek.

  1. Környezettudatosak: Minden Wendi Toys termék megfelelően kezelt, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből és más ellenőrzött forrásokból származó anyagokból készül. A termékeinkben felhasznált fa nemcsak szép, jó minőségű anyag, hanem fenntartható forrásból került kivágásra, így biztosítva a jövő generációinak társadalmi, gazdasági és ökológiai igényeit.

Mint cikkünk elején említettük, a Tökmag Design gyerekbútor és gyerekjáték (www.tokmagdesign.hu) kínálatában a Wendy Toys kerti játszóházai és kerti játszóterei moduláris kialakításuknak köszönhetően számos változatban és felszereltséggel elérhetőek, egyedi árajánlatért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

www.tokmagdesign.hu

info@tokmagdesign.hu

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.