Információk

Rólunk

Tökmag Design webshopunkban megbízható hazai és európai gyártók minőségi és egyedi készítésű gyermekbútorait kínáljuk. Beszállítóink családi vállalkozások, akik álmodtak egy nagyot és saját gyermekbútor kollekciót készítettek. Az egyes márkák történetei a Márkák menüpont alatt olvashatóak.

Szállítási információk

Házhoz szállítás 2-13 munkanap alatt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy egy adott szállítást akkor tudunk megkezdeni, ha a megrendelt termék a helyi vagy a gyártói raktárban elérhető. Megközelítőleges készletinformációt mindig az adott termék adatlapján talál, melyek a hozzávetőleges tájékoztatás célját szolgálják. A valós készlet a kiírttól eltérhet. Belföldön a szállítási költségek a futárszolgálat tarifái szerint alkalmazandóak vagy akciós jelleggel elengedésre kerülhetnek. Külföldi címre ( nem magyarországi) történő szállítás esetén a szállítási költségek magasabbak lehetnek. 

 

Fizetési információk

Online számla

Az áru összekészítésekor online számlát állítunk ki a Billingo rendszerén keresztül, melyet elküldünk az Ön által a vásárlás során megadott e-mail címre. Kérjük a számlát őrizze meg, mert jótállási jegyként is szolgál.

Online fizetés

Online kártyás fizetés során igénybe veheti a SimplePay, a Barion és a Paypal szolgáltatót.

Banki előre utalással fizetés

Rendelését banki átutalással is kiegyenlítheti. Ebben az esetben megrendeléskor díjbekérőt küldünk, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. Az átutalás beérkezését követően számlát állítunk ki, melyet elküldünk a rendeléskor megadott e-mail címre. A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges.

Utánvét 

A csomag kézhezvételekor bankkártyával és készpénzben is fizethet a futárnak, ennek plusz költsége lehet, valamint személyes átvétel esetén is választhatja az utánvétes fizetést plusz költség nélkül.

 

Impresszum

Szolgáltató:

Fürjes-Benke Edit E.V.

Adószám: 43333970-1-41

Nyilvántartási szám: 58222711

Székhely: 1037 Budapest, Jutas utca 99. A/2