Puha formák, mászó és építő szettek

Rólunk

Az IGLU Soft Play története a balti országok legnagyobb polietilénhab gyártó vállalatánál kezdődik 2015-ben, amikor csapatunk új anyagalkalmazások fejlesztésén dolgozott. A folyamat során elkészítettük a puha tömbök első prototípusait fehér habanyagból, és észrevettük, hogy a tömbök ősi, hófödte jégkunyhóknak látszanak. A jobb hőszigetelés érdekében a jégkunyhókat akkoriban bőrrel bélelték ki.

Az IGLU Soft Play ezt az ősi hagyományt követi, és a fehér habtömbök műbőrrel kombinálásával egy biztonságos játékkoncepciót alkottunk, amely serkenti a gyermek testi és értelmi fejlődését. IGLU Soft Play - biztonságos környezet gyermekeink számára.

Az IGLU Soft Play polietilén habból készül, amely puha és könnyű. Törődünk a jövővel, ezért az IGLU gyártásához is újrahasznosított anyagokat használunk. A gyártási folyamat során legfeljebb 98%-ban olyan befejező anyagokat használnak fel, mint a műbőr, cipzárak és egyéb kiegészítők, így megközelítik a zéró hulladéktermelést. Csapatunk gondoskodik arról, hogy az IGLU Soft Play ne csak oktató és érdekes, hanem biztonságos is legyen gyermekeink számára. Ezt a megfelelő játékbiztonsági tanúsítványok garantálják.

A készterméket közvetlenül raktárunkból szállítjuk – gyorsan, kényelmesen és hatékonyan, Magyarországra 5-7 munkanapon belül.